sommar

Sommarens naturnära kulörer

Med kulörkombinationer i naturens tecken skapas balans och harmoni olika trädgårdsrum.
Sommarens naturnära kulörer

Sommarens aktuella palett från Alcro bjuder på mjuka kulörer, fantastiskt vackra i sig själva precis som att kombinera med varandra.

Avskalat, elegant och harmoniskt! Fasaden är målad i 307 Svart, en kulör som står över tid och som dessutom passar fint till olika tidsepoker.
duvblå
Sätt lagom mycket färg för balans! Köksön är målad i kulören 165 Duvblå, en fantastisk mjuk och
lättapplicerad kulör till naturens färger.

Det krävs inga stora insatser för att skapa en uppdaterad oas i trädgården. I sommar njuter vi av en bred palett i naturnära kulörer. Att färgsätta plank, spaljéer eller utemöbler i svart lyfter grönskan. Välj därför gärna en mörk kulör till hus, altaner, detaljer, spaljéer och andra avdelare i trädgården. Med snickerifärger eller en altanlasyr blir det däremot bäst om man utgår från fasadens kulör.

Bänken är målad i 331 Måseskär och fasaden är målad i 330 Järnvitriol.

Kulörvalen på fönster och snickerier är det som kan få färgsättningen på hela huset att bindas ihop och landa. Med genomtänkt färgsättning kan du välja att gömma eller framhäva detaljer, följa en tradition, stil eller att helt enkelt bryta den. Färgen ska naturligtvis både vara vacker och skyddande. Får altanen och möbler rätt skydd kommer de att må bra säsong efter säsong. Tips! Rengör, behandla och måla när det är mellan 7-25 grader i luften och liten risk för regn

djurgårdsgrön

Trämöbler som står under bar himmel bryts snabbt ned av fukt och mikroorganismer. Trä spricker dessutom som bekant av solens starka strålar och torka. Bestå fönster- och snickerifärg skyddar och ökar avsevärt träets hållbarhet och är det perfekta valet att måla sommarens trädgårdsprojekt med. 

sv
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör