Mediabanken

Mediabanken, Materialbanken, Bildbanken - kärt barn har många namn

I Alcros mediabank för återförsäljare hittar du tex burkbilder, kampanjmaterial, besiktningsprotokoll för Fasadexperten och brytuppdateringar. Här finns också inspirationsbilder och annat bildmaterial som går bra att använda till exempel till era egna webbplatser så länge det görs i samband med Alcros varumärke. 

 

Mediabanken finner ni på imagebank.tikkurila.com/alcro

 

 

Ansöka om medlemskap

Har du inte redan access? För att ansöka om medlemskap gör du så här: 

 

1. Gå till mediabanken

  

2. På inloggningssidan klickar du på ”Skapa nytt konto”.

  

3. Skriv in din mailadress - den blir din användare för login sedan.
Mailadressen bör vara en jobbmailadress med domän som är kopplad till butiken/kedjan (känner vi inte igen domänen kommer användaren endast att få tillgång till bilder, medan resten av materialet förblir oåtkomligt).

Självklart kan ni vara flera som delar på samma login, ni behöver då också använda samma lösenord.  

 

4. Välj ditt lösenord.

  

5. Klicka på ”Skapa”. 

 

6. Verifiera användare/mailadress. Du kommer att få ett mail där du behöver verifiera dig som användare. Glöm inte att kolla skräpposten om det inte dyker upp något.

 

När din epost är verifierad kommer vi på Tikkurila godkänna dig som användare så snart som möjligt så att du får full tillgång till mediabanken. Vi går in manuellt och godkänner ca en gång/dygn (arbetsdagar). 

 

 

Glömt lösenord? 

Om du har glömt ditt lösenord går du till inloggningssidan. Där kan du testa logga in med valfritt användarnamn eller lösenord, hitta på vad som helst eller skriv de uppgifter du tror att du har. När du försöker logga in med fel uppgifter dyker en länk upp för återställande av lösenordet. Fyll i din mailadress som användarnamn för att få ett mail med återställningslänk av lösenord. 

sv
af
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör