terass

Våra bästa oljor för din uteplats

Upptäck Bestå Bevara och Uteplats

Bestå Bevara Vår allra bästa terrassolja med ett underhållsintervall på upp till 4 år. ​Den tränger ner i virket och ger ett effektivt skydd mot upptag av vatten, motverkar uttorkning och minskar risken för torrsprickor. Bestå Bevara har utmärkt kulörhållning och ett långvarigt UV­skydd. ​Dessutom är oljan delvis biobaserad.​

​Bestå Bevara finns i tre populära färdigbrutna kulörer, Svart, Brun och Grå men kan även brytas i mörkare kulörer​.

 

Till Bestå Bevara produktsida 

Till Inspirationsbroschyr

bestå bevara
Bestå Bevara bruten i den populära kulören Grå.
bestå bevara
Bestå Bevara finns i tre populära färdigbrutna kulörer, Svart, Brun och Grå men kan även brytas i mörkare kulörer som Svartbrun, Mörkbrun och Rödbrun.

Alcro Uteplats 

 

Ger din terrass och dina utemöbler bästa tänkbara skydd samtidigt som den framhäver träets struktur och den vackra träytan. Uteplats är en vattenburen träolja avsedd för årlig behandling av tryckimpregnerat trä, samt hårda träslag som teak och ek. Uteplats har mycket god förmåga att tränga in i och försegla träets porer. Behandlingen gör träet fräscht och vattenavvisande och skyddar mot uttorkning och sprickbildning. *Uteplats består av upp till 87% av den totala mängden organiskt kol ersatt med biobaserat kol, (uppmätt enligt ASTM D6866-18), vilket innebär att 21% av det totala produktinnehållet är biobaserat.

 

Alcro Uteplats Träolja produktsida

Bläddra i vår inspirationsbroschyr här

träolja
uteplats
sv
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör