Utvecklad för perfektion

Varför nöja sig när saker kan bli bättre? Så tänkte vi på Alcro när vi tog fram Bestå Diamant, vår nya fasadfärg för perfektion.

Bestå Diamant
Bestå Diamant

Fasadfärgen för dig som kräver det allra bästa

Den ger inte bara din fasad en vacker yta som håller och skyddar i många år. Vi vågar faktiskt gå ett steg längre och utlova perfektion - oavsett kulör. Så när du ska måla: Välj först färg. Sen kulör.

Regnsäker efter 45 minuter

Bestå Diamant är regnsäker redan efter 45 minuter vid 23°C och efter 3 timmar vid 10°C vilket ger dig fler dagar måla på. Bestå Diamant förlänger därmed målningssäsongen!

Mass balance

Bestå Diamant är den produkt i vårt utomhussortiment som bygger på den så kallade mass balance-principen. Den syftar till att göra omställningen från fossila råmaterial till biobaserade snabbare.

diamant

"Bestå Diamant är utvecklad för dig som inte nöjer dig med mindre än perfektion."

Vår bästa fasadfärg. Någonsin.

Bestå Diamant är vårt allra bästa skydd för din träfasad. Med sin oöverträffade förmåga att hålla både glans och kulör i kombination med enastående smutsavvisande egenskaper är det här produkten som får din fasad att se fräsch och nymålad ut längst.

diamant

Upptäck hela Beståfamiljen och inspireras av alla våra kulörkartor för fasad

bestå

Alcros bästa sortiment av utomhusprodukter finns samlat under namnet Bestå, ett färgsystem som ar anpassat efter vårt nordiska klimat med ostadigt väder och snabba temperaturväxlingar.

bestå

Innan det är dags att måla om fasaden måste du självklart veta vilken färg du ska ha. I våra kulörkartor får du information om olika färger, vad du ska tänka på när du färgsätter och hur du kan testa färgen innan den sitter på hela fasaden.

alcro

Nordic Ecolabel

Alcro arbetar med Nordic Ecolabel, oftast kallad Svanen, som är ett typ 1 miljömärke. Kraven för dessa produkter är framtagna av en oberoende tredje part. De skärps kontinuerligt och är framtagna ur ett livscykelperspektiv.

sv
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör