The Color Picker

Vi på Alcro brukar prata om att välja färg, sen kulör. Precis tvärtemot vad de flesta gör. För även om vi lägger vår stolthet i hur vår färg är en perfekt avvägd blandning av komponenter för att varken droppa, flagna, rinna eller spricka - och för att ge den där ultimata mattheten och djupa kulöråtergivningen - så förstår vi att det är just kulören de flesta fastnar för. 

Det är den som sätter stämningen i ett rum, som skapar en atmosfär och ger ett intryck. Som signalerar någonting om dig som har valt den. Så hur ska du kunna välja den rätta?

Color picker

Plocka in himlens kulörer

Vi tror att kulörinspiration kan hittas precis överallt - i allt mellan himmel och jord. Framförallt i himmel. För är inte himlen egentligen den största fonden i våra liv? Denna fascinerande, enorma luftmassa som inte bara omger oss, utan som dessutom ständigt skiftar i vackra nyanser vi människor inte kan tröttna på. Nyanser som skulle vara perfekta även inomhus.

Hur funkar det?

Med hjälp av specialbyggda digitala utomhustavlor kan vi scanna av himlens skiftningar i realtid och uppdatera digitaltavlan så att den får precis samma nyans som himlen. Men för att det ska vara till någon hjälp för den som vill få en väggfärg i samma kulör, ser vi också till att berätta vilken NCS-kod himlen har. Så att den som går förbi lätt ska kunna ta med sig koden och gå in hos närmaste färghandel - och, förstås bryta den i färg från Alcro.

Color Picker
Stockholmshimmel

--

sv
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör