Alcro trappa

Steppa upp

Kulör & Färgsättning
Steppa upp

Måla trappan i din favoritkulör!

Varför låta trappan vara trären när du kan måla den i en kulör som ligger dig varmt om hjärtat. Stylad med vackra detaljer blir hallen och trappan plötsligt husets blickfång.

Hållbar hall.

Trappan ska hålla för att springa upp och ner för många gånger. Vill du ge den en vacker patina kan du lasera och låta fotstegen nöta ut färgen. För en jämn helhetskänsla väljer du täckfärg som tål att nötas. Målad med grundfärg och flera lager täckfärg står den emot mycket. Studio Golvfärg är avsedd för trägolv inomhus och passar även att använda till golvlisterna. Färgen är halvblank och därför också enkel att hålla ren.

Alcro målad trappa
Trappan upp var tidigare målad i samma kulör som räckena, men för att göra hallen mer levande målades den i Alcro Rubin.

 

Paletten.

En harmonisk känsla trots starka kulörer får du genom att välja ut två kulörer – en som står i blickfånget och en som håller sig nedtonad och ger lugn. Genom att blanda matt och blankt förstärks också denna effekten. Den blanka är livlig medan det matta upplevs mjukare och mer sobert, trots att kulören är poppig eller nedtonad.

 

Alcro målad trappa
Kulörerna som har använts är Alcro Rubin, Korall och Sparv.

Av: Sandra Troedson

Foto: Anders Roth

sv
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör