Alcro Designers

Alcro Designers

Utvalt för perfektion
Alcro Designers

Utvalt för perfektion

Alcro Designers är ett hantverk redan innan du börjat måla. Det är vårt främsta urval av produkter och kulörer, utvecklade utifrån vårt arv inom design och innovation. När du väljer Alcro Designers får du en garant för att ditt val är lika modernt som tidlöst, lika inspirerande som stilbildande, och att varje beståndsdel är noga utvald för att ge dig perfektion i varje detalj.

Alcro kulörurval
alcro designers

Historien bakom Alcro Designers 

 

Vi på Alcro har varit med länge nog för att känna igen riktig kvalitet. I över hundra år har vi strävat efter att hitta de främsta ingredienserna och metoderna för att utveckla produkter som överträffar förväntningarna. Idag håller hela vårt sortiment allra högsta kvalitetsnivå. Men precis som vi gjort sedan vi startade, vet vi att det går att utmana det bästa. Det var precis vad vi gjorde när vi lanserade Alcro Designers för över 20 år sedan.

 

Sen dess har vi använt vår erfarenhet och kunskap för att skapa ett urval av kulörer där hantverk och kreativitet varit närvarande i varje steg. Och det kommer vi att fortsätta göra, nu när vi inkluderar andra delar av vårt sortiment i urvalet. Ett urval där vi står som garant för att varje detalj tagits fram med största noggrannhet. Och som vi vet ger ett resultat som inte kan bli något annat än perfekt.

Upptäck Alcro Designers

ad.familjen

​Våra inomhusprodukter ad.stil, ad.harmoni och ad.finess för inomhusytor är det ultimata valet och det bästa vi har för vägg, tak och snickerier. Alcro Designers (ad) är för dig som ställer allra högsta krav på produkterna du målar ditt hem med.

 

Upptäck ad.familjen! 

sv
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör