Alcro Färg & Tapet

Alcro Färg & Tapet

Vår nya expertbutik för både proffs & konsument
 
Alcro är på en spännande resa. Under hösten 2023 och våren 2024 har vi förvärvat fantastiska butiker under namnet Alcro Färg & Tapet. Till skillnad från Alcro Pro Center som riktar sig till yrkesmålare erbjuder Alcro Färg & Tapet ett stort utbud av kvalitetsprodukter inom färg, tapet, golv och kakel även för privatpersoner.
Visionen är att fortsätta förvärva butiker under 2024 för att bredda varumärket Alcro och göra våra produkter, expertis och service tillgänglig för både konsumenter och yrkesmålare i hela landet.  
Följ oss på Instagram för att inte missa några nyheter eller uppdateringar och besök Alcro Färg & tapet online här.

 

 

FAQ 

 

Fråga: Vad är Alcro Färg & Tapet? 


Svar: Alcro Färg & Tapet är Alcros nya expertbutik för både yrkesmålare och privatpersoner. Här hittar du ett brett sortiment av färg men även tapet, kakel, golv och tillbehör för hemmet. Helt enkelt allt du behöver för att ta dina renoveringsprojekt till nästa nivå. Våra butiksexperter och säljare har gedigen produktkunskap och erfarenhet, allt för att alltid kunna ge dig bästa möjliga rådgivning i dina olika projekt. 

 

Fråga: Var finns Alcro Färg & Tapet? 
 

Svar: I dagsläget finns Alcro Färg & Tapet på flera orter runt om i Sverige. Du hittar mer information om butikerna samt kontaktuppgifter på alcro.se/butiker och Alcro Färg & Tapet.

 

Fråga: Vad kan jag handla hos Alcro Färg & Tapet? 

 
Svar: Hos oss hittar du självklart alltid Alcros färg, kulörprover, broschyrer och diverse målarverktyg. Men även tapeter, kakel, golv och tillbehör för hemmet. Helt enkelt allt du behöver för att ta dina projekt till nästa nivå. 

 

Fråga: Vad är skillnaden på Alcro Pro Center och Alcro Färg & Tapet? 


Svar: Alcro Pro Center är vår butikskedja med produkter och service för yrkesmålare. Alcro Färg & Tapet är vår helt nya butikskedja för både proffs och privatpersoner med ett stort utbud av kvalitetsprodukter inom färg, men även tapet, golv och kakel.  

 

Fler frågor? 

 
Du är alltid välkommen att kontakta vårt kundcenter om du har frågor eller funderingar. Vi har öppet måndag-onsdag 08.00-16.30 samt torsdag-fredag 08:00-15:45 och du når oss på telefon 020 62 20 20 eller kundcenter@alcro.se  
 

Alcro Färg & Tapet
Alcro Färg & Tapet
Alcro Färg & Tapet
sv
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör