Utbildningar

Alcro har utbildat målare i decennier och erbjuder idag ett urval av kurser.

Alcro Färg grundades 1906 under namnet Alfort & Cronholm, och på Norrlandsgatan i Stockholm öppnades den första butiken för ”färger och droger”. Idag säljer Alcro färg och färgnära produkter till konsument och yrkesmålare i Sverige. Sortimentet är stort med omkring 150 färgprodukter och cirka 450 artiklar.

 

Vi har utbildat målare i decennier och erbjuder idag ett urval av kurser. Certifieringskurserna, våtrum och härdplast, riktar sig till dig som ännu saknar behörighet inom dessa områden.

Färgsättning är en kompetensutvecklande kurs för dig som redan är utbildad målare men som vill bredda din kunskap inom färglära. Under dessa kurser får du en hel del inspiration samt en säkrare grund för att ge goda råd och rekommendationer till dina kunder. 

Vårens utbildningstillfällen för både måleri och återförsäljare finns samlade i Alcros Kurskatalog, här som PDF; Alcro utbildningskatalog våren 2023 

 

Bokning görs på PPG Academy som är vår utbildningsplattform, om du inte redan har ett konto i PPG Academy kan du registrera ett här. 

 

Kontakta jonas.gustafsson@ppg.com vid frågor eller problem.

Observera dock att minimum antal deltagare är fem personer. Alcro förbehåller sig även rätten att av- eller omboka utbildningar vid för få anmälningar.

 

 

 

sv
pro
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör