PPG Academy

Kompetensutveckling för våra återförsäljare

Alcro Färg grundades 1906 under namnet Alfort & Cronholm, och på Norrlandsgatan i Stockholm öppnades den första butiken för ”färger och droger”.

 

Idag säljer Alcro färg och färgnära produkter till konsument uteslutande via er, våra oöverträffliga återförsäljare. Sortimentet är stort med omkring 150 färgprodukter och cirka 450 artiklar totalt. För att ni ska kunna hålla er uppdaterade på vårt sortiment och våra produkters egenskaper tillhandahåller vi kompetensutvecklande utbildningar specifikt utformat för våra återförsäljare. 

Anmälan görs på PPG Academy som är vår utbildningsplattform där du som som säljer vår färg har tillgång till utbildningsmaterial inom flera olika områden. Vi tillhandahåller både fysiska kurser och webinar, allt för att göra det så tillgängligt som möjligt för dig som återförsäljare. Kontakta jonas.gustafsson@ppg.com vid eventuella frågor eller problem.

 

Nu är vårens utbildningsprogram öppet för anmälan, ladda ner utbildningskatalogen för våren 2024 här!

 

På vår utbildningsplattform anmäler du dig till våra fysiska kurser, men du hittar också massor av kunskap. En rad olika e-learning som du kan göra när du vill, samt dessutom inspelningar av tidigare webinar. 

Skapa konto

sv
af
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör