Köpresan

Bakgrund till Alcros butikskoncept

När vi tog fram Alcros butikskoncept undersökte vi först vilken väg kunden tog från idé till köp, och som många kanske skulle gissa börjar de allra flesta konsumenter med att titta på och välja kulör innan de går vidare till vilken glans de ska välja eller vilken färg de ska måla med. Därför har vi satt extra stort fokus på kulör och inspiration i våra koncept, och det är också där vi leder in konsumenten att börja sin köpresa. Inredningen är funktionell och smart med inbyggt säljstöd för både personal och kund.

 

Alcros butiksinredning erbjuder;

En intuitiv butik som ger nya idéer

•    Inspirationsplatser, nya produkt- och kulörprover, effektiva hyllsystem, säljande exponeringar och inspirerande kommunikation som hjälper dig att sälja mer färg.
•    Tydlig Alcroprofilering, känsla i detaljer och smarta funktioner så att dina kunder upplever avdelningen både professionell och kreativ. Det här skapar köplust och då ligger merförsäljningen inte långt borta.

 

Ett systemtänk för att underlätta köpprocessen

•    Kunder får uppleva att butiken håller dem i handen under hela processen, där tydlig navigering och mekanisk köphjälp gör det lätt att förstå och ta action på Alcros systemtänk.

 

En väl tilltagen workshop-yta

•    En naturlig mötesplats för säljsamtalet där kunden kan titta på färgprover ihop med varandra eller kanske en tapet, och i 2 olika ljus. Det blir en plats där dina kunder kan vara en del av skapandet och arbeta på just sitt projekt.

 

Tydlig navigering 

•    Dina kunder hittar lättare det de söker med hjälp av våra olika moduler som placeras för att passa ytan i din butik. 

 

Inspiration på nya sätt

•    Butikkonceptet är framtaget för att inspirera, och inspiration skapar nya idéer. Nya idéer omsätts i försäljning ut ur butik.

 

Säljande gavlar

•    Fler gavelexponeringar i kundvarvet skapar bättre synlighet för produkter med bra marginaler.

 

Fler sambandsexponeringar

•    Mer plats för alla kringprodukter påminner konsument och ökar kundkorgen.


Effektiva kampanjer 

•    Genomtänkta och frekventa kampanjer gör butiken ständigt aktuell och attraktiv. Inredningen har flera ytor dedikerade för kampanjer. 
 

 

Läs vidare om Alcros butikskoncept

sv
af
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör