Välkommen att bläddra i, eller ladda ner våra färgkartor och kulörkollektioner, och låt dig inspireras!

Kulörer på skärm överensstämmer inte helt med kulörer i verkligheten. Vi rekommenderar därför att besöka din återförsäljare för att titta närmare på, eller plocka med dig riktiga kulörprov. Hos din återförsäljare kan du också beställa hem färgkartor. 

 

Du hittar våra återförsäljare här >

2021_saker_stil_fargkarta_puff.jpg

 

ALCRO x Säker stil 

Sju vackra kulörer. Att ta fram en kulörskala genom att inspireras av en klassik stilfull basgarderob är ett mycket fint sätt att skapa en helhet och en tidlös inramning till sitt hem. Vi på Alcro arbetar kontinuerligt med att inspirera människor till att göra stilsäkra och personliga kulörval.

Läs mer om kulörkollektionen här >

Ladda ner kulörkartan som pdf här >

 

ad_inredningskollektion_fargkarta_cover.jpg

 

ad.inredningskollektion

I ad.inredningskollektion har vi valt ut 154 kulörer som passar särskilt bra till interiörer.  Kulörkartan ger dig handfasta råd kring hur du väljer bland dem - för ett personligt hem med känsla. 

 

Läs mer om ad.inredningskollektionen >

Bläddra i eller ladda ner ad.inredningskollektion >

stil_fargkarta_cover.jpg

 

Stil kulörkollektion

Det är skillnad på färg och färg. Vår kulörkarta Stil innehåller 12 kulörer och kommer tillsammans med vår mest exklusiva helmatta väggfärg med samma namn. 

 

Läs mer om kollektionen Stil >

Bläddra i eller ladda ner kulörkartan Stil >

adbalans_fargkarta_cover.jpg

 

ad.balans

Tolv ljusa kulörer, valda med omsorg, som du kan leva länge med och som passar väl ihop. Inred efter det enkla och ärliga för ett personligt och tidlöst hem.

 

Läs mer om kollektionen ad.balans >

Bläddra i eller ladda ner kulörkartan ad.balans >

ad_2020_fargkarta_cover.jpg

 

ad.2020

En kollektion som varar längre än trender. Vår jubileumskollektion ad.2020 består av särskilt omtyckta Alcrokulörer från de senaste två decennierna.  För ett tidlöst hem som fortsätter att kännas personligt, år efter år.

 

Läs mer om kollektionen ad.2020 >

Bläddra i eller ladda ner kulörkartan ad.2020 >

ad_white_gray_fargkarta_cover.jpg

 

ad.white & grey

Kalla, varma och neutrala toner. Vita och grå kulörer ger en fin och neutral bas till hemmets övriga inredning. För att hjälpa dig att hitta rätt nyans, känsla och ton i dina vita och grå kulörer har vi delat in ad.white & grey i kulörer som går i liknande färgtoner och som passar bra med varandra. 

 

Läs mer om kollektionen ad.white & grey >

Bläddra i eller ladda ner kulörkartan ad.white & grey >

ad_natur_fargkarta_cover.jpg

 

ad.natur

30 kulörer för lugn och ro. Vi människor mår bra av att vara i naturen. Att promenera på ängar, i skogen och längs stränder minskar stress och oro och får oss att koppla av. Det var från naturen vi lånade kulörerna till vår nya kollektion ad.natur. Kollektionen består av tio utprovade färgfamiljer och i varje familj hittar du tre välbalanserade nyanser av samma kulör.

 

Bläddra i eller ladda ner kulörkartan ad.natur >

Fler kulörkartor

Under åren har vi tagit fram många kulörkollektioner. Här hittar du ändå fler från några år tillbaka:

 

ad.18 >  

Kollektionen ad.18 innehåller femton utvalda kulörer grupperade i tre större trender: Lemon Crisp, Dark Wood och Desert Sunset. 

 

ad.16 > 

Fyra kulörtrender; Gröna Drömmar, Nordisk Pastell, Studio Blå och Miami Déco - färgstarka trender med en fin blandning av mjuka pasteller, glada och intensiva kulörer, naturgrönt och dovt mörkblått. 

 

Metallic färgkarta > 

Måla metallic med Metall dekorfärg på möbler, snickerier, prydnadsföremål och moderna inredningsdetaljer. Eller varför inte skapa en mjuk, pärlemorskimrande sovrumsvägg?

sv
pro
har lagts till i Sparat.
har tagits bort från sparat
har lagts till i din inköpslista.
har tagits bort från din inköpslista
Du behöver välja storlek
Du behöver välja antal
Du behöver välja en kulör